Maak een afspraak

We nemen graag de tijd om je te leren kennen, om te overleggen, om je de nodige uitleg te geven. Dat kan via chat, telefoon, Zoom, bij ons of bij jou. Hieronder kan je een tijdstip voor een afspraak prikken.

Bij het maken van afspraken gaan er soms heel wat mails heen en weer. Daarom hebben we het eenvoudig gemaakt: je kan rechtstreeks in onze agenda kijken en een tijdstip uitkiezen dat voor ons beiden past.

Soms kan een kort telefoongesprek volstaan, soms is het handig als we jouw computer kunnen bedienen voor een installatie of opleiding, en andere keren hebben we zaken te bespreken, ofwel "in real life" ofwel op afstand, waarbij we beiden de mogelijkheid hebben om het scherm te delen.

Dringend hulp nodig?

Deze pagina dient voor het maken van een afspraak voor een bespreking of ondersteuning op afstand.

Indien je nu dringend hulp nodig hebt, neem dan rechtstreeks contact met ons op:

Chat

Chat met ons

Telefoon

+32 476 32 07 87

E-mail

info@luyten.website

Online meeting

We spreken een moment af waarop we beiden achter onze computer zitten. Enkele minuten voor het afgesproken tijdstip, start je de Zoom meeting en kunnen we ongestoord overleggen.

Tijdens de meeting kunnen we een videogesprek voeren, kunnen we beiden ons scherm delen, maar is het ook mogelijk voor mij op bepaalde zaken op jouw computer te tonen of uit te voeren. Ideaal voor bijvoorbeeld een opleiding!


Installatie op afstand

We spreken een moment af waarop we beiden achter onze computer zitten. Enkele minuten voor het afgesproken tijdstip volg je de aanwijzing om het Zoom gesprek op te starten.

Vervolgens kan ik je computer vanop afstand bedienen om iets op je computer in te stellen (zoals een mailbox instellen, toegang tot FTP of een database regelen, ...


Bezoek bij Luyten.Website

Je komt op bezoek bij Luyten.Website in Evergem en we houden een gezellige babbel , samen met een koffietje of iets fris.


Bezoek in Evergem

Luyten.Website komt ter plaatse bij jou op bezoek in Evergem.