Jouw domeinnaam: jouw online identiteit

Een domeinnaam is je digitale handtekening op het internet, een essentieel onderdeel van je online identiteit als individu, bedrijf of organisatie.

Bij ons kun je terecht voor een breed scala aan populaire domeinextensies, maar ook voor meer exotische varianten. Bovendien bieden we bij elke domeinregistratie gratis een e-mailbox en volledig DNS-beheer aan, waardoor je niet alleen een adres hebt, maar ook volledige controle over je online aanwezigheid.

Is jouw domeinnaam nog vrij?

loading
Gelieve een domeinnaam in te geven.
Gelieve een domeinnaam in te geven.

Inbegrepen bij elke domeinregistratie bij Luyten.Website

We doen graag iets meer, daarom krijg je bij ons niet enkel de domeinlicentie en koppeling aan je website, maar ook:

Domeinlicentie op JOUW naam

Wij registreren de domeinnaam met JOU als licentienemer. De domeinlicentie komt dus volledig op jouw naam te staan, niet op die van ons. Luyten.Website wordt uiteraard wel vermeld als technisch contactpersoon, opdat men weet wie men kan contacteren met technische vragen.

E-mail inbegrepen

Bij elke domeinlicentie krijg je niet enkel een mailbox van 1 GB GRATIS, maar je kan ook een onbeperkt aantal e-mail aliassen en forwarders instellen, zonder extra kost.

t

Ondersteuning

Het spreekt voor zich dat je hierbij kunt rekenen op alle nodige ondersteuning om deze zaken in te stellen.

Onbeperkt aantal subdomeinen

Wil je naast je website graag nog bijkomende subdomeinen aanmaken (bv. shop.domeinnaam.be), dan kan dat eenvoudig ingesteld worden in het controlepaneel.

Eenvoudig beheer

Wij koppelen uiteraard je domeinnaam aan je e-mail en website, maar we bieden ook de mogelijkheid om alle andere domein records in te stellen of door ons te laten instellen. Volgende records kunnen ingesteld worden: A, CNAME, MX, TXT, web forwarding, … Je kan dit zelf instellen, of ons vragen dit voor jou in orde te brengen, zonder extra kosten.

A

Doorverwijzen naar een andere website

Gebruik je domeinnaam om bezoekers door te sturen naar een andere url zoals je facebookpagina of andere bestaande website.