Domeinnaam

Website

Website

Design

Wordt gevonden (SEO)

Bezoekersstatistieken

Professionele e-mail

Modulair uitbreiden

Formulieren

Meertalige website

Nieuwsbrieven

Reserveren & Boeken

Webshop

Membership

Webchat

Social Reviews & Feeds

Privacy en Wettelijke compliance

Managed WordPress

Betrouwbare Hosting

Persoonlijke service

We maken jouw Website

Er zijn veel soorten websites. Sommige klanten wensen enkel een eenvoudige contactpagina zodat hun klanten en prospecten hen makkelijk kunnen bereiken. Anderen willen een website met heel wat informatie, nieuwsberichten, foto’s, referenties en misschien zelfs een heuse webshop. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat we úw website maken: de website die past bij uw organisatie, doelstellingen en budget, en dat gecombineerd met een persoonlijke ondersteuning.

Eenvoudig zelf te onderhouden website

Elke website die wij lanceren kan op een heel eenvoudige en leuke manier door onze klanten zélf onderhouden worden.

Hedendaags design

We zorgen er niet alleen voor dat uw website er goed uitziet en beantwoord aan uw huisstijl en andere wensen, maar ook voldoet aan de huidige normen.

Op alle soorten toestellen

De websites die wij maken zijn toegankelijk in alle moderne internet browsers, of het nu op een desktop computer, tablet of smartphone is.

Veiligheid en privacy

We zorgen ervoor dat uw website voldoet aan alle hedendaagse vereisten wat betreft beveiliging, privacy, firewall, updates, certificaten, … En dat zonder dat u ervan wakker moet liggen.

Makkelijk uit te breiden

Door gebruik te maken van WordPress, kunnen we uw website in de toekomst makkelijk uitbreiden of aanpassen. Een extra bestelformulier erbij? Toch een webshop toevoegen? Geen probleem, alles kan modulair worden uitgebreid.

Word gevonden!

Zorg dat je website zo goed mogelijk is opgebouwd om optimaal gevonden te kunnen worden in zoekmachines.

Uitgebreide statistieken

Raadpleeg uitgebreide statistieken over uw bezoekers, die verzameld worden, rekening houdend met de privacy wetgeving én binnen de EU worden bewaard.

Hoe pakken we het aan?

We starten met een leuke babbel

Een website begint bij ons met een persoonlijk gesprek. Een leuke babbel waar we elkaar leren kennen en waar wij uw organisatie leren kennen.

Het is UW website

Samen nemen we de tijd om te achterhalen wat uw specifieke wensen zijn wat betreft uw website en/of webshop, en op welke termijn u dit ziet.

Afhankelijk van uw wensen en noden, maken we de keuzes qua design, inhoud, talen, foto’s, bewegende beelden, social media integratie, optimalisatie voor zoekmachines, advertising, …

Budget en planning

Daarna gaan we, rekening houdend met uw budget een plan uitwerken om dit te realiseren.