We maken jouw Website

Er zijn veel soorten websites. Sommige klanten wensen enkel een eenvoudige contactpagina zodat hun klanten en prospecten hen makkelijk kunnen bereiken. Anderen willen een website met heel wat informatie, nieuwsberichten, foto’s, referenties, online afspraken maken en misschien zelfs een heuse webshop.

Daarom vinden wij het ook belangrijk dat we jouw website maken: de website die past bij jouw organisatie, jouw doelstellingen en jouw budget. We zitten dan graag eens met jou samen om te bekijken hoe we jou het beste kunnen helpen en stellen ons volledige aanbod daarop af.

Eenvoudig zelf te onderhouden website

Elke website die wij lanceren kan op een heel eenvoudige en leuke manier door onze klanten zélf onderhouden worden.

Hedendaags design

We zorgen er niet alleen voor dat je website er goed uitziet en beantwoordt aan jouw huisstijl en andere wensen, maar ook dat hij voldoet aan de huidige normen qua design en regelgeving.

Op alle soorten toestellen

De websites die wij maken zijn toegankelijk op alle moderne internet browsers, of het nu op een desktop computer, tablet of smartphone is.

Veiligheid en privacy

We zorgen ervoor dat je website voldoet aan alle hedendaagse vereisten wat betreft beveiliging, privacy, firewall, updates, certificaten, … En dat zonder dat je ervan wakker moet liggen.

Makkelijk uit te breiden

Door gebruik te maken van WordPress, kunnen we je website in de toekomst makkelijk uitbreiden of aanpassen. Een extra bestelformulier erbij? Toch een webshop toevoegen? Geen probleem, alles kan modulair worden uitgebreid.

Word gevonden!

Zorg dat je website zo goed mogelijk is opgebouwd om optimaal gevonden te kunnen worden in zoekmachines.

Uitgebreide statistieken

Raadpleeg uitgebreide statistieken over de bezoekers van je website. We vinden het hierbij heel belangrijk dat we deze informatie kunnen verzamelen, rekening houdend met de privacy wetgeving.

Hoe pakken we het aan?

We starten met een leuke babbel

Een website begint bij Luyten.Website met een persoonlijk gesprek. Een leuke babbel waar we elkaar leren kennen en waar wij jouw organisatie leren kennen.

Het is JOUW website

Samen nemen we de tijd om te achterhalen wat uw specifieke wensen zijn wat betreft uw website en/of webshop, en op welke termijn u dit ziet.

Afhankelijk van uw wensen en noden, maken we de keuzes qua design, inhoud, talen, foto’s, bewegende beelden, social media integratie, optimalisatie voor zoekmachines, advertising, …

Budget en planning

Daarna gaan we, rekening houdend met uw budget een plan uitwerken om dit te realiseren.