Betrouwbare Hosting

Het ontwerpen en bouwen van een website is 1, maar uiteraard moet die ook gehost worden, zodat uw website, e-mail en webshop vlot beschikbaar is en ook vlot en stabiel beschikbaar blijft voor elke mogelijke bezoeker.

Het begint bij een goed beveiligd datacenter met degelijke netwerkinfrastructuur en interconnectiemogelijkheden naar de buitenwereld zodat we, indien nodig, de zwaarst bezoekerspieken vlot aankunnen. Uiteraard kan je niet zomaar in een datacenter binnen, enkel onze gecertificeerde specialisten krijgen toegang tot de gebouwen. In dat datacenter worden de servers en de netwerkinfrastructuur door diezelfde gecertificeerde specialisten onderhouden en opgevolgd. Deze mensen zorgen ervoor dat alle applicaties, websites, domeinnamen, e-mail boxen, databases en noem maar op voor iedereen vlot, stabiel en veilig werken en blijven werken.

Je website wordt 24/7 automatisch gemonitord en merkt onze monitoring ergens een probleem, dan worden we hier direct van op de hoogte gesteld, zodat we direct kunnen ingrijpen indien nodig.

Wij zorgen ervoor dat alles netjes blijft draaien en bijgewerkt wordt, zodat jij daar geen tijd hoeft in te steken.

Hosting Shield

De meest complete bescherming tegen indringers en malware

Datacenter in België

Onze datacenters bevinden zich in België. Uw bestanden, e-mail, databases en andere gegevens bevinden zich dan ook enkel in België.

We gaan voor 100% uptime

Met uw data nemen we geen greintje risico. Elke component in het netwerk is volledig dubbel: servers, connecties, storage, firewalls… Zo bent u zeker dat uw website altijd beschikbaar is!

24/7 Monitoring & Alerting

Al onze servers en websites worden de klok rond automatisch gemonitord. Van zodra er een onregelmatigheid wordt vastgesteld, worden we hiervan op de hoogte gesteld om de nodige acties te kunnen ondernemen.

Meerdere dagelijkse back-ups

Werkt uw website niet meer door een aanpassing? Geen probleem! We maken dagelijks een back-up zodat u zelf de laatst werkende versie terug kan plaatsen.

Verder wordt er een geavanceerde WordPress backup voorzien.

Installatie van updates

Wij installeren niet alleen de updates voor uw hosting omgeving (zoals andere webhosts ook doen), maar ook voor uw website zelf, voor uw theme en voor uw plugins. Op die manier zorgen we ervoor dat uw website steeds volledig up to date is en voorzien is van de nieuwste mogelijkheden, maar ook van de recentste beveiligingsupdates.

Professionele e-mail

In elk hosting pakket zijn mailboxen voorzien, alsook out-of-office meldingen, aliassen en catch-all adressen.

Gebruiksvriendelijk controlepaneel

Zelf controle nemen over uw hostingpakket? Dat kan met ons gebruiksvriendelijk controlepaneel. U krijgt bovendien een massa beheersrechten om uw website of webshop tot in de kleinste details naar uw hand te zetten. En lukt het zelf even niet? Wij staan voor u klaar!

Onbeperkt dataverkeer

Geen extra factuur omdat u succesvol bent!