AI Builder: jouw persoonlijke web agency NIEUW

De AI Builder integreert naadloos in de Visual Builder. Hierdoor kan je in de Visual Builder gewoon omschrijven wat je wil bereiken, of het nu het aanmaken van een complete layout is, een tekst wat opsmukken, het maken van afbeeldingen of het finetunen van je design.

Maak hele websites met AI

Bouw elke website met AI-ontworpen lay-outs, AI-gegenereerde afbeeldingen en AI-tekst met slechts één klik.

Maak elk type webpagina

Leun achterover en kijk hoe AI elke pagina genereert die je maar kunt bedenken. Ga vervolgens naar de intuïtieve visual builder  om eenvoudig wijzigingen aan te brengen.

Aangepaste AI-stijlen definiëren en opslaan

Geef de kleuren en lettertypes van je merk op en de AI Builder maakt elke keer lay-outs die bij je merk passen.

Genereer automatisch inhoud met één klik

Genereer tekst, afbeeldingen of hele modules met één klik. De AI Builder analyseert bestaande inhoud en websitedetails om aan te bevelen welke inhoud je als volgende zou moeten toevoegen.

Teksten schrijven en verfijnen

De AI Builder is je professionele tekstschrijver. Het kan op verzoek tekstgebaseerde inhoud schrijven en verbeteren en zo gemakkelijk boeiende en aantrekkelijke pagina’s maken.

Afbeeldingen genereren

Klik gewoon op een knop en laat de AI Builder afbeeldingen voor je maken. Het leert van je pagina en de context rond je afbeelding om on-demand iets zeer relevants te genereren.

Bestaande afbeeldingen verfijnen en wijzigen

Geef een referentieafbeelding door aan de AI Builder en laat het de afbeelding zo veel of zo weinig veranderen als je wilt. Je kunt zelfs het onderwerp van de afbeelding volledig veranderen met behoud van compositie en stijl.

Schrijf Code

De AI Builder kan code schrijven, aangepaste CSS genereren en het ontwerp van je website aanpassen binnen de Visual Builder. Het is getraind op de codebase, waardoor het een voordeel heeft ten opzichte van andere grote taalmodellen.

AI leert van je website

De AI Builder levert zeer relevante content door rekening te houden met je websitenaam, beschrijving en de context van de huidige pagina.

Z

Helemaal gratis

De AI Builder is gratis inbegrepen voor alle klanten met het Premium Theme Pack!