Meertalige website en vertaalbeheer

Soms is uw organisatie actief in meerdere landen of taalgebieden. Dan is het wenselijk dat ook website beschikbaar is in verschillende talen. Met onze uitbreiding voor meertalige websites kunt u uw website beschikbaar maken in een oneindig aantal talen, zonder dat u de hele website opnieuw hoeft te bouwen. Het enige wat moet gebeuren is de teksten van de website vertalen. En dat kan dan weer met de gebruiksvriendelijke vertaaleditor.

Ook websites die in verschillende talen beschikbaar moeten zijn, vormen geen probleem. We bouwen je website op in de gekozen hoofdtaal. Van daaruit kan dan elke pagina, elk artikel, elk product of elk formulier vertaald worden.

Zo wordt het een fluitje van een cent om je website in een onbeperkt aantal talen beschikbaar te stellen.

Z

Vertalen van alle inhoud

Of het nu om een pagina, artikel, een formulier of een product op je webshop gaat, alles kan vertaald worden.

Z

Opmaak wordt bewaard

Je hoeft niet wakker te liggen van de opmaak van je teksten, want de vertaaleditor zal het je zelf vertellen als er verschillen in opmaak worden gevonden.

Je kiest zelf hoe je vertaalt (of laat vertalen)

Z

Zelf vertalen

Je kan ervoor kiezen om alle teksten zelf te vertalen met behulp van de gebruiksvriendelijke vertaaleditor.

Z

Via vertaalbureau

Je kan kennissen of zelfs een vertaalbureau echter ook toegang geven (enkel tot de te vertalen teksten op je website). Je maakt een vertaalopdracht voor hen klaar met enkel die teksten die ze moeten vertalen en laat hen het werk doen. Eens afgewerkt, is je pagina klaar om te publiceren.

Z

Machinevertaling

Je kan er ook voor kiezen om de vertaling (al dan niet gedeeltelijk) te laten uitvoeren door Google Translate, Microsoft Translator of Deepl. Zo heb je op seconden reeds een goede basis, die je dan verder zelf kan finetunen.

Z

Of elke combinatie

Zijn er stukken die je graag zelf vertaalt en andere die je door iemand anders wil vertalen en weer andere die je door een vertaalbureau wil laten uitvoeren? Dat kan allemaal!