Domeinnaam

Domeinnaam

Professionele e-mail

Landingspagina

Persoonlijke service

Website

Website

Design

Wordt gevonden (SEO)

Bezoekersstatistieken

Professionele e-mail

Modulair uitbreiden

Formulieren

Meertalige website

Nieuwsbrieven

Reserveren & Boeken

Webshop

Membership

Webchat

Social Reviews & Feeds

Privacy en Wettelijke compliance

Managed WordPress

Betrouwbare Hosting

Persoonlijke service

Persoonlijke Service

Luyten.Website is ooit gestart als hobby tijdens het prille begin van het internet. Eén van de hobbies van Wouter was toen de mogelijkheden verkennen om websites te maken en het maken en onderhouden van websites voor vrienden, kennissen en verenigingen.

Wat later is Wouter een software programma gaan schrijven om websites te maken. Ook al had het programma vrij veel succes en konden we na enkele maanden op een paar honderd gebruikers rekenen, dat was eigenlijk niet wat Wouter wou. Hij wou een oplossing voor de gemiddelde KMO, mensen die geen tijd hebben om allerlei moeilijke programmeercodes te leren, die gewoon hun website willen kunnen aanpassen net zoals ze een brief zouden schrijven. En zo is Luyten.Website ontstaan. Na heel wat testen, proberen en aanpassen, heeft Wouter uiteindelijke een evoluerende set van tools gevonden die niet alleen functioneel en qua veiligheid in orde zijn, maar ook gebruiksvriendelijk zijn en samen één geheel vormen. Op die manier kunnen we onze klanten een geïntegreerde oplossing bieden voor hun website noden, die ook nog eens makkelijk aan te leren valt.

Wouter is bij elk project nauw betrokken en vind het leuk om elke klant te leren kennen. Elke klant is anders, heeft zijn eigen wensen, noden en voorkeuren. Op die manier kunnen we samen iets ontwerpen waar we beiden volledig achter staan en die volledig aansluit bij de noden en de wensen van die specifieke klant.

Uiteraard kan Wouter niet alles alleen, hij heeft zich dan ook omringt met een team van klantgerichte professionals die hem vooral op hosting-technisch vlak ondersteunen. Alle ondersteuning, elke chat, elk telefoongesprek met zijn klanten voert Wouter echter zelf. Ik maak en onderhoud de website van elk van mijn klanten dan ook volledig zelf.

Zo ken ik ze één voor één persoonlijk en ken ik de historiek en de situatie van elk van mijn klanten tot in detail. Op die manier kan ik elke vraag, elk verzoeken, elke aanpassing snel implementeren, op de manier waarvan ik weet dat die klant het graag heeft. Dat schept een bijzondere band. Ik ben er dan ook fier op dat heel veel van die allereerste klanten nu nog steeds een tevreden klant zijn.

Wil je graag kennismaken?

Wil je graag vrijblijvend kennismaken? Ik luister graag naar je ideeën en wensen en dan bekijken we samen hoe we die kunnen realiseren in tijdens een leuk gesprek.