Wordt gevonden: Search Engine Optimalisation

Om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort bij zoekmachines, zijn er een hele reeks aanbevelingen die opgevolgd dienen te worden. De regels veranderen regelmatig en dan is het handig als je kan rekenen op een tool die je zelf aanbevelingen geeft over hoe je de inhoud van je pagina het beste aanpast om zo goed mogelijk te kunnen scoren bij zoekmachines.

Elke website wordt sowieso voorzien van een uitgebreide, maar gebruiksvriendelijke SEO plugin die overweg kan met meertalige websites.

Tijdens het bewerken van uw website, krijgt u aanbevelingen om de inhoud van uw pagina’s nog beter af te stemmen op zoekmachines en zo nog hoger te scoren in Google, Bing en andere zoekmachines.

Het optimaliseren van je website voor zoekmachines gebeurt in de basis dus al door voor elke pagina de nodige SEO informatie in te geven en rekening te houden met een reeks tips die het systeem je al geeft.

Verder kan je ook, volledig geautomatiseerd, een uitgebreid SEO Audit rapport genereren die je tal van aanbevelingen geeft om je website te blijven optimaliseren.

Ja, je leest het goed, SEO is niet iets wat je 1 keer opzet en dan laat voor wat het is, het is iets waar je constant aandacht aan moet besteden. Op ons Help Center vind je hier overigens enkele zeer handige artikels over terug.

Premium SEO

Op zoek naar meer? We zijn ervan overtuigd dat een degelijke SEO tool een must is voor elke website. Maar je kan nog verder gaan, met nog uitgebreidere tools, rapporten die volledig geïntegreerd worden met de Google Search Console opdat je de cijfers zwart op wit hebt en je je kan baseren op de realiteit over hoe jouw bezoekers je vinden.

R

Geavanceerde integratie met Google Search Console

Bekijk de informatie uit Google Search Console rechtstreeks in je WordPress Dashboard en haal hier de informatie uit over hoe en welke pagina’s of artikelen die je nog dient te optimaliseren.

R

Keyword tracker

Volg de 100 populairste zoektermen en de geschiedenis hiervan op gedurende 1 jaar.

R

Geavanceerde schema editor

Door de inhoud van een pagina, artikel, product in een schema te plaatsen, kan een zoekmachine de werkelijke informatie op een website achterhalen (bv. wat kost dat product nu). Naast tal van ingebouwde schema’s, kan je nu ook zelf schema’s aanmaken en aanpassen.

R

WooCommerce webshop integratie

Integratie met WooCommerce voor aangepaste product schema’s en variaties.

R

Uitgebreide performatierapporten per e-mail

Krijg wekelijks een overzicht van hoe je pagina’s scoren.

R

Integratie met Google producten

Integratie met Google Trends, Google News, Google Video

R

SEO voor meerdere locaties

R

Geavanceerde SEO voor afbeeldingen

R

En nog veel meer

Bekijk de volledige vergelijking op de website van RankMath. Wij bieden RankMath Business aan.