Nieuwsbrieven en mailings

Je kan rechtstreeks vanuit je website nieuwsbrieven versturen naar je contacten. Het volledige beheer van je abonnees, templates en mails gebeurt in dezelfde interface als van je website zelf en gebeurt op dezelfde intuïtieve manier.

Het versturen van nieuwsbrieven was nog nooit zo eenvoudig. Je kan zelf nieuwsbrieven opstellen, of je kan ze geen eenvoudig samenstellen door pagina’s en artikels te kiezen op je website. 

Verder kan je het uitzicht van je nieuwsbrieven volledig zelf bepalen en aanpassen aan je huisstijl. 

Ook het beheren van je abonnees is een fluitje van een cent. Bovendien hoef je geen aparte accounts aan te maken, want het kan allemaal volledig in je WordPress Dashboard!

Z

Mails versturen

Mails versturen is nog nooit zo makkelijk geweest: je start een nieuwe mail, begint te typen en enkele ogenblikken later belandt te mail bij honderden abonnees in de mailbox.

Z

Templates

Maak templates aan die aansluiten bij je huisstijl, laat ze maken door Luyten.Website. Zo kan je alle nieuwsbrieven baseren op je standaard look en feel.

Of start met één van de meer dan 50 vooraf gemaakte templates. 

Z

Volledig beheer binnen je website

Geen externe accounts nodig, want het volledige beheer gebeurt binnen je website.

Z

Integratie met je webshop

Verwelkom nieuwe leden of klanten op je website door ze enkele uren of dagen na hun bestelling een mail te sturen.

Z

Onbeperkt aantal mails

We leggen geen beperking op het aantal mails dat je stuurt, enkel naar het aantal contacten waarnaar je kan sturen.
Z

Uitgebreide en gebruiksvriendelijke editor

De ingebouwde editor bevat alle tools om aantrekkelijke en professionele mails en templates te maken, die er mooi uitzien op zowel desktop computers, laptops, tablets en smartphones.

Z

Deel nieuwe berichten automatisch

Heb je een nieuw bericht op je website gepost? Dan kan je ervoor zorgen dat je abonnees hier volledig automatisch van op de hoogte gesteld worden! Als je hier geen tijd mee kan uitsparen!

Eenvoudig beheer van je abonnees!

Z

Meerdere abonneelijsten

Je kan één, maar ook meerdere abonneelijsten onderhouden. Een voor je klanten, één voor je medewerkers, één voor…

Z

Baas van je eigen data

In tegenstelling tot veel andere tools, worden je mails en abonneelijsten enkel op onze servers bewaard en niet gedeeld met servers aan de andere kant van de wereld. Alle data wordt op elk moment enkel binnen je eigen site opgeslagen.

Z

Eigen velden

Voeg eigen velden toe aan je lijsten (zoals lidnummers, namen, …) en gebruik deze velden in je e-mails.

Z

Importeren en exporteren

Je kan abonnees makkelijk importeren en exporten uit Excel, CSV, MailChimp, of andere oplossingen. Heb je reeds een e-mail lijst, dan kan je die makkelijk importeren.

Z

GDPR compliant

Alles is aanwezig om nieuwsbrieven te onderhouden die conform zijn met de GDPR wetgeving, uiteraard inclusief automatisch uitschrijflinks.

Geavanceerde Premium mogelijkheden

Z

Geavanceerde verzendmethodes

Door gebruik te maken van een geavanceerd verzendplatform zorgen we ervoor dat je mails terecht komen in de mailbox van je ontvangers in niet in de spam box. Je kan erop rekenen dat je mails bij hun bestemming terechtkomen en dat elke keer opnieuw.

Z

Uitgebreide statistieken

Bekijk op elk moment de statistieken van de abonnees die je nieuwsbrief al hebben gelezen, hoeveel keer ze de nieuwsbrief hebben gelezen, waar ze op geklikt hebben, hoeveel er hebben uitgeschreven en leer hieruit om de volgende keer nog betere nieuwsbrieven te maken.

Z

Geavanceerde bounce afhandeling

Het systeem handelt bounces automatisch af. Je hoeft foutieve e-mail adressen dus niet zelf uit je lijsten te weren.