Managed WordPress: je website zonder zorgen

Een een website gemaakt is en alle inhoud werd bijgewerkt, dan moet ook de software achter die website bijgewerkt worden. Er komen dagelijks updates uit van de website software zelf, van het theme, van plugins, … Verder zijn er heel wat vereisten waar een website aan moet blijven voldoen, bijvoorbeeld qua privacy en cookies.

Met Managed WordPress zorgt Luyten.Websier ervoor dat je website, theme, plugins constant worden bijgewerkt, maar ook dat de updates die worden geïnstalleerd je website niet onderuit halen. We zorgen ervoor dat er doorheen de dag backups van je website worden genomen zodat mocht er eens iets gebeuren, alles terug snel kan teruggezet worden naar een moment waar alles nog wel in orde was. We zorgen ervoor dat je website initieel in orde gesteld wordt conform de geldende privacy en cookie regels, maar zorgen er ook voor dat je op de hoogte gebracht wordt wanneer er aanpassingen op je website hebben plaatsgevonden waar je rekening mee moet houden om conform de wetgeving te blijven.

Kortom met Managed WordPress nemen wij alle zorgen van het onderhoud van de website op ons, zodat jij je kan concentreren op je zaak.

Dagelijkse updates en meldingen

De tool houdt je website zelf in de gaten en geeft in het dashboard aan wanneer er iets aangepast of nagekeken moet worden. Dit nakijken en aanpassen kan je zelf doen of kan je aan ons vragen.

WordPress Migratie en Cloning

Eenvoudig migreren en clonen van een WordPress website.

Meerdere dagelijkse back-ups

We rekenen niet enkel op de file en database backup op hosting niveau, maar voorzien ook een gespecialiseerde WordPress backup, waardoor we plugins, theme, uploads apart kunnen terugzetten naar een moment in het verleden.

Installatie van updates

Wij installeren niet alleen de updates voor uw hosting omgeving (zoals andere webhosts ook doen), maar ook voor uw website zelf, voor uw theme en voor uw plugins. Op die manier zorgen we ervoor dat uw website steeds volledig up to date is en voorzien is van de nieuwste mogelijkheden, maar ook van de recentste beveiligingsupdates.

24/7 Monitoring & Alerting

Al onze servers en websites worden de klok rond automatisch gemonitord. Van zodra er een onregelmatigheid wordt vastgesteld, worden we hiervan op de hoogte gesteld om de nodige acties te kunnen ondernemen.