Geavanceerde formulieren

Op de meeste websites vind je wel ergens een contactformulier. Maar met formulieren kan je heel wat verder gaan! Zo kunnen er uitgebreide formulieren gemaakt worden, met logica die afhankelijk is van de antwoorden op bepaalde vragen, of formulieren met meerdere pagina’s, met berekeningen, met inschrijving op nieuwsbrieven of zelfs met online betalingen. Bedenk het en het is mogelijk!

Eenvoudige formulieren

Eenvoudige formulieren zijn gratis beschikbaar op elke website en kunnen gebruikt worden als contactformulier of kunnen zelfs nog een stukje verder gaan. 

De inhoud van het formulier wordt steeds per e-mail verstuurd naar de eigenaar van de website en wordt niet bewaard in een database.

Uitgebreide formulieren

Met deze plugin kunt u heel wat verder gaan dan een eenvoudig contactformulier en toch blijft het zeer gebruiksvriendelijk in gebruik.

Wilt u de invoer van uw formulieren opsplitsen in verschillende stappen, of bepaalde velden pas laten invullen op basis van de invoer van andere velden?

Wilt u wat er precies gebeurt na het invullen van een formulier laten afhangen van wat de bezoeker heeft ingevuld? Geen probleem!