Social Widgets: Reviews en Feeds op je website

Meer en meer rekenen we op wat zich afspeelt op sociale media. Wanneer we op zoek zijn naar iets, dan gaan we googlen en dan krijgen we bij de eerste zoekresultaten “sterretjes” te zien: de beoordelingen en reviews van andere mensen die reeds gebruik gemaakt hebben van de diensten of producten van de organisatie achter de gevonden zoekresultaten.

Iedereen kan zelf zijn beoordeling invoeren in meer of minder detail en het totaal van al die beoordelingen vormt dan een score van 0 tot 5 sterretjes. Om te bepalen of men verder met het gevonden zoekresultaat verder gaat, wordt absoluut rekening gehouden met die beoordelingen, al is het zelfs onbewust.

Het is één ding om die beoordelingen bij de zoekresultaten of in Google Maps of aanverwante diensten te vinden, maar je kan ze nu ook toevoegen aan je eigen website, zodat ook je eigen bezoekers te zien krijgen wat anderen van je producten en diensten vinden.

Met een Social Reviews widget, voeg je de reviews die mensen hebben gepost op tal van websites (waaronder Google, Facebook, Booking, Tripadvisor) toe aan je eigen website. Op die manier krijgen mensen een totaalbeeld van wat anderen van jouw zaak vinden. Uiteraard zijn hier tal van mogelijkheden om het resultaat te filteren en weer te geven op manier dat het volledig aansluit bij de huisstijl van je website.

In ons Help Center vind je meer uitleg over de ondersteunde platformen en de verschillende mogelijkheden.

Caroussel

Er komen verschillende reviews naast elkaar te staan, waar doorheen gescrold kan worden.

Grid

Er worden verschillende reviews naast elkaar weergegeven, waarbij de reviews dezelfde hoogte hebben en zo in een tabel lijken te passen.

Badge

Ergens op de pagina wordt de totale review score weergegeven. Men kan hierop klikken om de reviews in detail te bekijken. (onderaan links op onze website, zou je ook onze eigen Social Review Badge moeten zien.

Lijst

De reviews worden onder elkaar weergegeven.

Slider

Er wordt één review per keer weergegeven in een slider die om de zoveel tijd een andere review laat zien.

Masonry

Er worden verschillende reviews naast elkaar weergegeven, waarbij de reviews niet allemaal dezelfde hoogte hebben, waardoor het geheel een wat meer dynamisch en speels uitzicht heeft.

Sidebar Widget

Hier worden de reviews weergegeven in een zijbalk.